Summa Summarum

Ännu ett år har passerat. 2021, som redan nu tycks ha gått till historien på så många olika sätt, lider mot sitt slut och snart är 2022 här. 2021 var året då mycket förändrades, både utom och inom oss. Vissa har kanske genomgått större transformationer än andra, men det vi alla säkerligen kan vara överens om är att de förändringar som skett detta år kommer ha stor inverkan och betydelse för de nästkommande åren. För 2021 var året då våra tankar, uppfattningar och trosföreställningar om världen runtomkring oss kom till en rejäl vändpunkt. Saker och ting föll på plats, pusselbitarna fördes närmare varandra och det korrupta system som vi länge vetat om att vi lever i började öppet visa sitt sanna jag.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: