Vad är viktigt – på riktigt?

För ett tag sedan kom jag över en artikel publicerad på en utav Sveriges bredaste oberoende nyhetssajter på nätet. Artikeln hade delats vidare i en grupp på Facebook – en grupp vars huvudsakliga syfte är att diskutera aktuella händelser i en mindre stad i Sverige. Vad artikeln tog upp var bland annat användandet av ett visst omtalat pass och hur detta i sin tur hade satt en negativ prägel på en händelse i denna stad – och därför då delades i gruppens flöde, eftersom staden omnämndes i texten.

Läs hela inlägget här

Ett svar till ”Vad är viktigt – på riktigt?”

  1. Varför ska Nato armen få rättighet att ostraffat döda oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s