Begravning och förändring

Från ena sekunden till den andra så kan livet förändras tvärt. Vad man tar för givet idag kan helt plötsligt vara borta imorgon – och vad man trodde aldrig skulle hända, inträffar plötsligt. Någonting man länge vetat om ska ske, skedde förra veckan från när den här texten skrivs – trots det föll många ner i sorg, andra hurrade för att en del av mörkret äntligen fallit och att juste nu kan ta större plats och spridas över världen. Englands drottning var för många en ikon, för andra ingenting – och för vissa familj.

Läs hela krönikan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: