Feminina män och maskulina kvinnor

Att få vara den man är har det länge talats om högt och lågt i alla kanaler och diverse forum så länge vi kan minnas. Är det inte kroppspositivism eller vikt det handlar om så är det psykisk ohälsa, diagnoser, sexualitet och allt där emellan som står på schemat. Men att få lov att vara den man är kontra den man vill vara är för mig två vitt skilda saker. Allas rätt till att få vara precis som man vill vara, eftersom det är det som merparten tolkar det som, anser jag har totalt urartat.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: