Mystiska monument eller konstprojekt

För några år sedan började det brinna i en av världens mest kända katedraler. Nyheten och sorgen spred sig som en löpeld och snart hade människor i länder från jordens alla hörn och kanter personliga kondoleanser och franska flaggor prydandes sina flöden i sociala medier. Miljardbelopp donerades för att restaurera den anrika byggnaden och i flera veckor kunde man läsa sida upp och sida ner om branden. En känd svensk profil ville dock röra om i grytan och delade därför en story på sin Instagram med en bild på den brinnande katedralen och den egenkomponerade texten ”Äntligen”. Hatet mot denne haglade utan dess like och människor i vårat avlånga land spydde galla över hur någon kunde vara så hjärtlös att ens yttra någonting så hemskt när någonting så fruktansvärt inträffat.

Läs hela artikeln här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: