Den nya verkligheten

Den tekniska utvecklingen är just nu i en exceptionell tillväxtfas och man förutspår att den kommer att försätta i samma takt en lång tid framöver. Vad som idag är en självklarhet var för några årtionden sedan helt omöjligt att ens kunna tänka på. När min farmor föddes var televisionen knappt påkommen och när jag själv föddes var mobiltelefon någonting som bara fanns i sci-fi-filmer. Vi vet ännu inte hur den nya tekniken kommer att påverka vår existens i långa loppet.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: