Relationer

Att kunna förhålla sig till andra människor på ett välfungerande och givande sätt, eller finna kärleken, kanske knyta nya kontakter och forma vänskapsband med likasinnade, samt bibehålla en fin relation till släkt och familj, är säkerligen någonting alla utav oss strävar efter. Människan är en social varelse, ett flockdjur, som gärna vill bli omtyckt men även ge till andra. Då mår vi som bäst. Att finna en partner, en livskamrat, någon man kan dela livet och dess upp- och nedgångar med, står nog högst på listan hos många. Vi behöver ju en motpol, kvinna och man, precis som yin yang, natt och dag, sol och måne. Utan detta existerar inget liv.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: