Planerade utfall och strategisk underhållning

Efter två års väntan lider äntligen denna till synes oändliga historia kantad av både rädsla och ilska mot sitt slut.  Det som vände upp och ner på hela världen, och delade upp befolkningen i två olika läger, är nu på väg att ebba ut. Slutet börjar uppenbara sig där långt borta i horisonten. Regeringar och myndigheter går nu ut och häver restriktioner, klassar om benämningar, justerar, vrider och vänder, löser upp knutar och slopar tidigare åsikter. Det sägs att vi nu kan återgå till det normala. Att vi äntligen återfår vår frihet. Att de som styr och ställer har retirerat på grund av det stora uppvaknande som sker och att de inte längre kan klamra sig fast vid sina lögner.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s