Information och kommunikation

Det har väl knappast undgått någon att vi lever i ett informationssamhälle. Dagens moderna västerländska människa tar emot lika mycket information under en dag som för bara 100 år sedan tog en hel livstid att bli exponerad för. Och det är inte bara hur vi tar emot information som har förändrats, utan även vilken typ av information vi tar emot, och från vem. Från att enbart haft några enstaka informationskällor med en svag ökning under 1900-talets mitt, till en ofantlig explosion i och med internets framfart de senaste 25 åren, har gjort att det idag finns en nästintill oändlig uppsjö med olika typer av information som presenterar på olika sätt.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s