Hyckleri

”Vi måste agera nu!” kastar man ur sig med arg ton och höjer näven högt i luften, eldar upp sina anhängare som krokar arm med varandra – redo att påbörja en kamp för att vinna tillbaka den så kallade friheten. Friheten som det sägs att makteliten tagit från befolkningen. Den ska minsann tas tillbaka, kosta vad det kosta vill. Det senaste ett och ett halvt året har det gapats och skrikits otroligt mycket om denna frihet som inom en snar framtid kommer att gå en mörk väg till mötes om vi alla inte agerar nu, och därmed basta. Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s