Upp till ytan möter Martin Nilsson

”Hej! I mina samtal, som jag har med personer som alla spelar en roll i uppvaknandet, önskar jag att du finner svar på det du undrar men även att de väcker frågor du behöver få svar på för att utvecklas vidare.

Här möter jag Martin Nilsson. Han är mannen som står bakom podden SKRPT. Han är även skribent på Vaken.se där han generöst delar med sig av sina tankar om samhället och systemet i stort. Utöver detta är han dessutom konstnär. Vi pratar mycket om kost & hälsa och hur många av oss inte lever som vi lär. Hur lätt det är idag att visa upp en front i sociala medier medans man kanske inte lever upp till den bakom fasaden. Kärnan i vårt samtal är att vi behöver lyssna inåt och verkligen koppla upp oss till den universella energin. Jag tackar dig Martin för att du är 100 % genuin när du pratar. Detta var ett givande och tankeväckande samtal!” – Sofie Williamsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: