Lagens väktare

För ett par dagar sedan hade jag besök av två nära familjemedlemmar till mig. Vi bor utspritt i vårat avlånga land och det är väldigt sällan vi tre ses och möts samtidigt. Då mina familjemedlemmar aldrig varit på besök i det område jag bosatt mig i, tog jag och min fru över planeringen över sevärdheter vi skulle ta dem till, trevliga promenadstråk, vilka restauranger som passade att äta på, osv. Vi blev helt enkelt lokala turistguider till mina familjemedlemmar. Detta medförde även att jag agerade chaufför och körde besökarnas bil, betalade för avgifter kring transport och dylikt, inklusive parkeringsavgifter. Läs hela krönikan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s