Goda gärningar eller uppmärksamhetssökande?

Det sägs att de flesta människor är goda och vill det bästa för både sig själva och för omvärlden, att det bara är en liten del av jordens befolkning som faktiskt är elak i grunden och kan tänka sig att medvetet skada någon annan. Detta kan vi förhoppningsvis se runtomkring oss – för förhoppningsvis är de flesta vi möter i vår vardag, eller har i våra liv, faktiskt genuint trevliga och man hoppas ju att väldigt få aktivt vill göra någon annan illa. Läs hela blogginlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: