Rekohyllan stänger ner under Earth Hour

Rekohyllan, den nyöppnade e-handelsbutiken för naturliga, ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter, meddelade idag att de kommer att stänga ner under Earth Hour den 25 mars för att bidra till ökad medvetenhet och stötta den globala manifestationen.

”Vi på Rekohyllan är stolta över att stödja Earth Hour och de viktiga budskapen som kampanjen förmedlar”, säger Sandra Novak, innehålls- och kommunikationsansvarig på Rekohyllan. ”Genom att stänga vår webshop under denna tid visar vi vårt engagemang för en mer hållbar framtid och uppmanar våra kunder att göra detsamma.”

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s