Avslutets sanning

Vi föds, växer upp och utvecklas – precis som i naturen och livets cirkel planteras ett frö som groddar, växer, blommar och dör. När människan i livet når sin topp påbörjas processen som sakta men säkert sätter igång avveckling, och till slut nedstängning, av den kropp vi lever i. Vi föds, lever och dör. Allt vi ser runtomkring oss på vår jord genomgår samma utveckling, transformation och process och – det är det mest naturliga och självklara vi har.

Läs hela krönikan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: