När tänkarna slutade tänka

Det har nog inte undgått någon att det för tillfället pågår en dragkamp mellan olika grupperingar inom folkrörelsen som benämner sig som så kallad ”vaken”. Den ene och den andre försöker påvisa hur bra denne själv är samtidigt som man kastar en stor hög med skit på någon annan – precis som vilken partiledardebatt som helst i det ack så tragiska skådespel som kallas politik. Jag anser att inom olika typer av alternativa rörelser bör man ha kommit bra mycket längre på vägen än så, men tydligen är det även här väldigt viktigt att göda sitt eget ego och visa hur många man kan få med sig på sitt eget tåg. I detta fulspel är det vissa som gör det någorlunda snyggt medan andra tar till det klassiska mobbningsbeteendet och gör allt för att mobilisera sin fåraskock till följare att ge sig på oliktänkande.

Läs hela krönikan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s