Ett år framåt med utveckling kvarstår

Ytterligare ett historiskt år går mot sitt slut, precis som vanligt är det år man precis upplevt historiskt på det ena eller andra sättet, dock så uteblir denna historiska prägel och faller i glömska bara några år bort. För även 2019, 2020, 2021 var även dessa historiska och något utöver de vanliga. Med vad hände när och vad är så historisk med dessa år när vi fått lite distans till dom? Vi gick in i 2022 med vaccinpass och pandemi-överdrifter. Hets och häxjakt tillhörde vardagen får många utav er där ute. 22 januari hände vad många menar att ska utmärka året till en historisk händelse. Manifestation och folkfest där man kunde påpeka att vändningen som redan var på väg kom.

Läs hela krönikan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s