Kasta sten i glas hus

Vi gapar och skriker hatiskt åt de stora techbolagen för att de samlar in data om oss i vinstdrivande syfte. Vi blir arga på ICA för att de filmar oss vid snabbkassorna som om vi vore tjuvar och banditer trots att vi är hederliga medborgare som aldrig ens skulle snatta ett tuggummi. Vi går igång på alla de fasansfulla saker vi läser om en elit som styr världen och genom hemlig teknologi till och med kan läsa våra tankar numera, allt med hjälp av den tekniska utrustning vi självmant valt att införskaffa i våra liv. Vi slår näven i bordet och utbrister att nu är det nog! Vi ger oss inte utan kamp! Vi ska minsann stå upp för våra rättigheter, och alla techjättar och multimiljonföretag som tar information om oss till höger och vänster ska minsann få veta att vi inte längre kommer att gå med på detta!

Läs hela krönikan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s