Av- och omprogrammering

Vi lever våra liv i relativt repetitiva mönster som upprepar sig om och om igen – oavsett om vi vill det eller inte. Hur många gånger har du själv inte exempelvis sagt att du vill förändra både det ena och det andra? Skaffa nytt jobb, utbilda dig, utöka din bekantskapskrets, sluta äta socker, börja träna, bryta negativa vanor och ändra ditt sätt att tänka. Du vill bli bättre helt enkelt – må bättre. Kanske har du lyckats att en, eller ett par gånger, att förändra ett invant beteende – men i det stora hela så kan du nog vara ärlig med dig själv att det nog inte hänt alldeles för många gånger, och förmodligen har det heller inte varit några omvälvande och banbrytande vanor som ändrats.

Läs hela krönikan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: