Komponerande minnen från det förflutna

I dagens västerländska samhälle dokumenterar vi mer än gärna allt som sker och händer i vår vardag – dag in och dag ut. Det vi äter, det vi köper, vart vi är, vad vi gör och med vem. När servitrisen närmar sig ditt bord på det där populära lunchstället ser du på långa vägar hur färgsprakande och Instagramvänlig det du beställt från menyn ser ut, och du börjar snabbt fibbla med telefonen för att ta upp kameran och vara redo. När servitrisen ett ögonblick senare säger ”Varsågoda, hoppas de smakar,” och går sin väg, är du och din vän redan halvvägs med att ställa i ordning detaljerna på bordet för att få en så snygg bild som möjligt.

Läs hela krönikan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: