Censurerade åsikter

De censurerar oss! De censurerar mig. Mig som person! Vi får inte säga vad vi tycker och tänker, 1984 är här och eliten vill tysta de som inte följer det officiella narrativet utan istället står upp för frihet och sanning! Detta gapas och skriks det om bland den självutnämnda vakna befolkningen runt om i landet, där det enda man till synes egentligen håller på med är att få medhåll, ryggdunkningar, empati, hejjarop och back-up från likasinnade vänner och bekanta på nätet. Dessa vänner och bekanta tycker och tänker precis som du, och även säkerligen ibland kanske inte precis som du, men är alltför svaga och osäkra i sina egna åsikter att de inte vågar yttra sig om någonting annat. Någonting tvärtemot. För i de flesta rum så är det olika typer utav narrativ som råder.

Läs hela krönikan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s