Ofunktionella kroppar och förgiftade sinnen

Ett allt vanligare fenomen i dagens samhälle är att kvinnor, oavsett ålder, har det svårare och svårare att bli gravida. Män och kvinnor i helt vanliga parförhållanden, till synes fullt friska människor som lever så kallade normala och helt okej hälsosamma liv, lyckas inte på naturlig väg att få barn. Bara jag själv känner flera som befinner sig eller har befunnit sig i den här situationen, där endast en utav dem haft tidigare problematik på grund av sjukdom som de sedan länge vetat om. Men i de flesta fall har man inte kunnat komma underfund med varför kvinnan i fallet inte blir gravid. Är det hon eller han som har fertilitetsproblem? Är det de kombinerade? Eller går det helt enkelt bara inte?

Läs hela krönikan här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s