Talk the talk eller walk the walk

Det är viktigt att stoltsera utåt med vart någonstans i livet, i samhället eller i åsiktskorridoren man befinner sig. Ett snabbt och enkelt sätt att visa sin omgivning vart man står i olika frågor är ju självklart via vårt allas älskade Facebook! Ens profilbild ska gärna prydas med allt från utländska flaggor vars land det är krig i, vaccinationssprutor, svarta knytnävar, blåa linjer, rosa band eller diverse slogans, loggor eller dylikt som klart och tydligt visar att man är med på tåget och följer det officiella narrativet. Titta här – jag tycker så här! Precis som du tycker. Och alla andra. Se på mig, jag är duktig!

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s