Dåtidens sanningar är dagens lögner

Komikern Jim Jefferies har i en av hans kända stand-up-shower pratat om att toleransen för olika skämt har ändrats med tiden, och att det som var roligt att skoja om om för tio år sedan absolut inte längre är okej att skämta om. Jefferies fortsätter i showen med att nämna att många komiker de senaste åren hamnat i blåsväder till höger och vänster för saker som de sagt, skojat och skämtat om på sina kanaler för, säg, tio år sedan – och som var både roligt och okej på den tiden – men nu då behöver stå till svars och korsfästas offentligt för det man yttrat sig om. Dagens PK-samhälle är alldeles för kränkt och man tar gärna upp gammalt för att vifta framför näsan på andra.

Läs hela artikeln här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: