Slutna sällskap och superhemliga grupper

Någonting som uppdagats under de senaste två åren är att alltfler människor runtom i vårat avlånga land har en inre önskan om att passa in och få tillhöra. Man vill vara med i gänget, hänga tillsammans med likasinnade och dela tankar och livsåskådningar med de som är inne på samma spår som en själv. Inget konstigt med det, människan är ju ändå ett typ av flockdjur, och det är klart att man vill umgås med de som är lika en själv.

Läs hela artikeln här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: