Bill Gates är Gud

Bill Gates är Gud. Genom sitt agerande och manipulerande av jordens befolkning är du nog beredd på att hålla med om att han åtminstone beter sig som om han vore en Gud, då han mer än gärna kommer med pekpinnar hit och dit, köper upp mark lite här och var, investerar i läkemedel som ska distribueras och injiceras i folk till höger och vänster – snart är han ju inne i matproduktionssvängen också! Bill Gates är en av de på toppen som bestämmer hur utfallet för världens länder och dess medborgare ser ut. Det spekuleras hej vilt i att det är han som planterat ut ett virus för att i nästa stund vara den som levererar räddningen och lösningen med så kallade botemedel, och i dessa botemedel sägs det finnas mikroskopisk nanoteknik som kopplar upp dig till allt från 5G och AI och allt däremellan, och stramar åt dina kedjor och bojor ännu hårdare likt den slav du redan är.

Läs hela artikeln här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: