Bunkra upp med demokrati

I år är ett viktigt år, och massvis med pengar skenar redan iväg och spenderas på diverse reklamkampanjer inför höstens kommande val. Nu är det inte många veckor kvar tills vi börjar se hur våra politikers och partiledares ansikten exponeras på alla möjliga och omöjliga platser runtom i vårt avlånga land,  med lovord om allt från sänkta skatter och mer pengar i fickan samtidigt som debatterna i olika program växlas upp i hög fart, där allt egentligen bara går ut på att påpeka hur mycket bättre det är om du röstar på den eller den ledaren istället för på tokstollen som står på andra sidan rummet. Samma diskussion som alltid, samma gamla visa. Samma frågor, samma svar, samma snack. Fyra år har gått och cirkeln sluts med att starta en ny spelomgång. Ännu en gång.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s