Vad där egentligen en kryptovaluta?

Enkelt uttryckt är kryptovaluta en form av digital valuta utan existerande fysiska pengar. Det är möjligt att växla traditionella valutor digitalt till en kryptovaluta och det fungerar även att sälja tillbaka kryptovalutor till traditionella valutor. Med tiden tekniken utvecklas och landsgränser suddas ut kommer kryptovalutor att öka i popularitet. Experter förespår att det inom en snar framtid kommer att bli enklare och vanligare att kunna köpa både produkter och tjänster med kryptovaluta.

Läs hela artikeln här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s