Den digitaliserade fåraskocken

Aldrig har det varit så enkelt att hitta likasinnade individer och skaffa vänner som delar samma intressen och har likadana åsikter som en själv. Oavsett hur konstig och udda hobby eller livsfilosofi man har så finns det alltid någon grupp eller nätverk där ute att passa in i, andra som tycker och tänker som en själv som man kan diskutera de ämnen man brinner för finns bara ett knapptryck bort. Internets framfart och samhällets digitalisering har gjort att man kan skapa relationer och band till människor från världens alla hörn, och en person du till exempel lärt känna på sociala medier vet mer om dig än grannen som bor på andra sidan gatan eller kollegan vid skrivbordet mitt emot dig på jobbet.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: