Minnen och nostalgi

”Det var bättre förr.” En mening och ett uttryck vi alla hört och säkerligen även har åsikter kring; antingen håller man med eller ås håller man inte med. Många som läser den här texten minns säkert hur jobbigt det var att höra de orden när man var yngre och tänkte ”När jag själv blir äldre kommer jag aldrig att säga så,” men så är man ändå där. I många avseenden tycker man att vissa saker var bättre förr. Jag själv anser att mycket var bättre förr, eller åtminstone inte så som de är idag, och då har jag ju bara förr att relatera till. Men jag anser även att mycket är bättre nu och även vidare kan bli bra mycket bättre än vad det är och någonsin har varit.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s