Skedmatning i åsiktslabyrinter

Många som anser sig tillhöra den självutnämnda vakna delen av vår befolkning här i Sverige följer en hel del profiler på sociala medier. Dessa grupper har sina egna idoler, gurus och sanningssägare och det flera av dem säger, tycker och tänker har för många kommit som en skänk från ovan – ”äntligen är det någon som vågar!”. Absolut håller jag med om att en handfull av dessa profiler både har vettiga åsikter och livsfilosofier jag kan relatera till, och gör ett bra arbete för att sprida en hel del viktig information, däremot tycker jag att det är tråkigt att dessa personer behandlas som, precis inom den mainstreamscen man inte vill vara en del av, så kallade kändisar och det ska hurras och klappas varenda gång någon utav dessa visar sina ansikten i flödet på sociala medier. Jag anser, i vanlig ordning, att det är det som sägs och varifrån det kommer som är det viktiga, inte vem som säger det. Det är vad som sker som är väsentligt – inte vem som gör vad.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s