Vart är era applåder nu?

”Jag drömde en mardröm.” Så inleder en nyligen hyllad superhjälte, enligt många inom den självutnämnda vakna befolkningen i Sverige, ett av sina senaste inlägg på sociala medier. Bilden som syns ovanför texten är en selfie där man ser hur denna så kallade superhjälte sitter och gråter grimaserande så det står det härliga till. I texten går även att läsa att han barmhärtigt skänkt hundratusentals kronor till ett land som den empatiske hjälte han är, ett land som fått väldigt mycket uppmärksamhet i media den senaste tiden.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s