Syns vi inte så finns vi inte

En sak som vi alla bör vara rörande överens om är det faktum att sociala medier suger alltmer kraft och energi ur oss. Det har till och med gjorts forskning på hur tydligt kurvan för psykisk ohälsa började skjuta i höjden strax efter Instagram lanserades för lite mer än tio år sedan. Vi hör konstant föräldrars oro över hur mycket dagens barn sitter framför dessa tidsslukande skärmar, men samtidigt som vi gnäller över detta så använder vi dem säkerligen minst lika mycket, trots att de får oss att känna oss sämre än alla andra. Alla de där andra i flödet som har ett så till synes perfekt liv med städade hem och familjeutflykter och åker på spännande resor till världens alla hörn, alltid så snygga och glada.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: