Användarvillkor

Avtal, både muntliga och skriftliga, är något som de flesta av oss gör nästan dagligen på ett eller annat sätt. Det kan handla om små oskyldiga avtal till din partner, som att ”om du bäddar sängen så tar jag disken” för att vardagen ska flyta på så smidigt som möjligt, till tyngre avtal där det handlar om stora summor pengar eller kontrakt där du skriver under att du härmed står till förfogande att arbeta åt någon annan 40 timmer per vecka. Dessa tyngre avtal läser vi noggrant igenom innan vi signerar, men ser då ofta till vad vi själva får ut av det som står – sällan granskar vi faktiskt vad som krävs av oss eller hur mycket makt den andre parten får genom att vi skriver under med vår signatur.

Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s