Med fackla och fana i hand

Det är inte helt ovanligt att personer i den äldre åldersgruppen utrycker att de röstar på samma parti år efter år endast för att de alltid röstat på just det partiet. Ett av de enklaste sätten att väva in trygghet i sin vardag är ju att skapa rutiner, göra saker som man tidigare gjort och som man känner sig bekväm i. Att till exempel gå och rösta på samma parti som man gjorde under Sveriges tillväxtfas gör bland annat att man upprepar ett mönster som i sin tur genererar falsk trygghet i form av en repetitiv handling, men även att man identifierar sig som den personen man var då. Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s