Domedagsprofetior, massuppvaknande eller zombieapokalyps?

I takt med att vi har blivit bortskämda med konstant adrenalinpåslag dagarna i ända tack vare massmedia och alla skärmar, köpcentrum, socker, snabbmat, energidrycker och informationsflöden från höger och vänster kommer vi inte längre ihåg saker likaväl som vi kanske gjorde förr i tiden. Vi minns knappt vilket år världen blev grundlurad det där magiska datumet 11 september. Var det 2003 eller 2001? Kan du på rak arm säga exakt årtal utan att behöva fundera? Kommer du sedan ihåg vilket år priset den exotiska frukten banan här i Sverige helt plötsligt sköt i höjden, på grund av härjande skogsbränder i Amazonas? 2019? 2020? Minns du att det även brann lite senare på den där ön som England en gång i tiden skickade en massa farliga banditer till? Australien brann samma år som det tog slut på toalettpapper i Sverige. Läs hela inlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: