Ansvar under frihet

I dagens samhälle talas det ofta och gärna om eget ansvar. Om hur vi ska ansvara för allt från oss själva och våra handlingar, till våra barn och deras uppfostran, klura ut hur våra arbetsuppgifter ska utföras, hålla koll på nyheter och den senaste informationen, inneha kunskap om hälsa och välmående – ja listan kan göras lång. Strukturer börjar sakta men säkert lösas upp och de hårda riktlinjer som fanns förr i tiden existerar knappt längre. Läs hela blogginlägget här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: