Demokrati – en påtvingad skyldighet?

Just nu pågår det ett stort och viktigt val på andra sidan Atlanten – ett val som inte bara påverkar just USA, som det för tillfället handlar om, utan även resten av världen. Vem som blir Förenta Staternas näste ledare är nämligen någonting som berör de flesta länderna här på jorden vare sig vi tycker om det eller ej. Blir det ett nytt ansikte som tar över stafettpinnen eller kommer sittande få fortsätta ytterligare en period? Många har starka åsikter gällande båda kandidaterna och står fast vid att antingen den ene eller den andre har stort inflytande på hur de kommande åren ska se ut – både för USA och många andra länder.

Läs hela blogginlägget på vaken.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: