Blogg

SKRPT.SE Blogg

Ego

Vi lever idag i ett samhälle som tycks bli alltmer och mer individualiserat, självcentrerat och självupptaget. Det ska nästintill tävlas om vem som vet mest och vem som är störst, bäst och vackrast. Det pikas hit och dit, likt ”Min pappa är starkare än din pappa” som man körde med på dagis, fast nu handlarFortsätt läsa ”Ego”

Medveten livsstil med SKARPT – 150kr

Martin Nilsson & Sandra Novak som driver den systemkritiska plattformen SKARPT bjuder in till en diskussionskväll med fokus på medveten livsstil, hälsa, eget ansvar, hållbarhet, informationsutbyte och gött häng! Kaffe/te & rawfika ingår. Begränsat antal platser, anmälan krävs. ”Det är dags att börja ifrågasätta varför saker och ting egentligen är som de är och vadFortsätt läsa ”Medveten livsstil med SKARPT – 150kr”

Användarvillkor

Avtal, både muntliga och skriftliga, är något som de flesta av oss gör nästan dagligen på ett eller annat sätt. Det kan handla om små oskyldiga avtal till din partner, som att ”om du bäddar sängen så tar jag disken” för att vardagen ska flyta på så smidigt som möjligt, till tyngre avtal där detFortsätt läsa ”Användarvillkor”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

%d bloggare gillar detta: